Uzaktan Algılama ve Uydu Sistemleri Sertifika Programı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Fakültemiz ve Ege Üniversitesi Sürekli EÄŸitim Merkezi (EGESEM) iÅŸbirliÄŸinde “Uzaktan Algılama ve Uydu Sistemleri Sertifika Programı” eÄŸitimi gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir. Kurs bitiminde düzenlenen sertifika töreninde Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Banu YÜCEL, Dekan Yrd. Doç. Dr. Ö. Hakan BAYRAKTAR, EGESEM Müdürü Doç. Dr. Arife KARADAÄž, Hava Kuvvetleri Komutanlığı eÄŸitim sorumlusu komutanları, program eÄŸitmenleri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof. Yusuf KURUCU, Doç. Dr. M. Tolga ESETLÄ°LÄ° ve Doç. Dr. Fulsen ÖZEN ile eÄŸitimi baÅŸarıyla tamamlayan astsubay kursiyerler katılmışlardır. Tören sonunda kursiyerlere sertifikaları, eÄŸitmenlere ise teÅŸekkür belgeleri takdim verilmiÅŸtir. Düzenlenen program anısına kursiyerler tarafından Dekanlığımıza plaket hediye edilmiÅŸtir.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°