Dekanlığımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Cam Tavanı Aşan Kadınlar etkinliği

Fakültemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "Cam Tavanı AÅŸan Kadınlar" temasıyla düzenlenen etkinliÄŸimiz, fakültemizin akademisyen kadınları ve idari personeli ile birlikte kutlanmıştır. Etkinlikte Dr. ÖÄŸr. Üyesi Buket KARATURHAN "Kırsalda Kadın" konulu bir sunum yapmıştır. EtkinliÄŸimiz kapsamında 2021 yılında bilimsel çalışmalarıyla fakültemize katkı saÄŸlayan baÅŸarılı bilim kadınlarımız Bitki Koruma Bölümümüzden Prof. Dr. Hatice ÖZAKTAN, Tarım Ekonomisi Bölümümüzden Prof. Dr. Gamze SANER, Tarla Bitkileri Bölümümüzden Doç. Dr. Sıdıka EKREN, Bahçe Bitkileri Bölümümüzden Doç. Dr. Birsen ÇAKIR AYDEMÄ°R ve Doç. Dr. Deniz EROÄžUL'a "TeÅŸekkür Belgesi" takdim edilmiÅŸtir.

Etkinlik sonunda mini bir konser veren EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuarı ÖÄŸretim Görevlisi Dr. Serap NARGAZ ve ekibi ile  EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarına etkinliklerimize verdikleri özverili katkılar nedeniyle teÅŸekkür ederiz.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°