2021-2022 Akademik Yılı Fakültemiz Oryantasyon Toplantısı

Üniversite hayatını ve Fakültemizi tanıtmak amacıyla yeni gelen öÄŸrencilerimize yönelik olarak düzenlenen ve içeriÄŸi RektörlüÄŸümüz tarafından belirlenen (EÄŸitim-öÄŸretim, beslenme, barınma ve ulaşım imkanları; SKS, ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri, DeÄŸiÅŸim Programları, Kütüphane Daire BaÅŸkanlıkları hk.) Oryantasyon Toplantısı 13 Ekim 2021 tarihinde 08:30-11:00 saatleri arasında Fakültemiz D Blok Prof. Dr. Feyzi ÖNDER Konferans Salonu’nda gerçekleÅŸtirildi. Açılış konuÅŸmalarını Dekanımız Prof. Dr. Nedim KOÅžUM’un yaptığı toplantıya Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Banu YÜCEL ve Dr. ÖÄŸr. Üyesi Nedim ÇETÄ°NKAYA ile Ä°ÅŸletmeler Koordinatörümüz Doç. Dr. Ö. Hakan BAYRAKTAR katıldılar. Düzenlenen toplantıda Dekan Yardımcımız Dr. ÖÄŸr. Üyesi Nedim ÇETÄ°NKAYA tarafından  “EÄŸitim-ÖÄŸretim” hakkında bilgilendirme, Fakültemiz ERASMUS Koordinatörü Prof. Dr. Fazilet N. ALAYUNT tarafından ise “Üniversitemiz DeÄŸiÅŸim Programları”na iliÅŸkin tanıtıcı bir sunum yapıldı. ÖÄŸretim elemanlarımız ve öÄŸrencilerimizin katıldığı toplantının sunuculuÄŸunu Bahçe Bitkileri Bölümünden ArÅŸ. Gör. Dr. Tansel KAYGISIZ AÅžÇIOÄžUL yaptı.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°