EÜ Ziraat Fakültesi 59. Dönem Mezuniyet Töreni 6 Temmuz 2018 Tarihinde Gerçekleştirildi

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 59. Dönem Mezuniyet töreni 6 Temmuz 2018 tarihinde EÜ Büyük Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Canan ABAY ve Prof.Dr. Kutsal TURHAN, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOLCA, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Burçin ÇOKUYSAL ve Doç. Dr. Ö.Hakan BAYRAKTAR, İşletmeler Koordinatörü Doç. Dr. Emre İLKER, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ, Fakültemiz öğretim üyeleri ve mezuniyet sevinci yaşayan öğrenci aileleri katıldılar.

Tarla Bitkileri Bölümü'nden Özge Nur ÖZKAN, 59. Dönem birincisi oldu ve Fakültemiz kütüğüne ismini Dekanımız Prof. Dr. Mustafa BOLCA ile birlikte çaktılar.